Tarot cadeaubon

Wil je graag een mooi cadeau vanuit je hart geven?
Verras iemand die altijd al nieuwsgierig is geweest naar Tarot met een Tarot cadeaubon.

De Tarot is geen zweverige kermisattractie, maar een eeuwenoud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem, dat antwoord kan geven op vragen waar jij op dit moment mee rondloopt. Door het bestuderen van de symboliek, de getallen en de kleuren op de afbeeldingen van de kaarten kan ik je als Tarotiste duidelijkheid geven over waar je je op dit moment bevindt op je weg, hoe je met je emoties omgaat, hoe je in relatie staat tot anderen, wat je talenten en mogelijkheden zijn, je blokkades en valkuilen, je omgeving en nog veel meer.

Tegenwoordig is het helemaal niet vreemd meer om een Tarotist te consulteren. Ik krijg in mijn praktijk echt niet alleen maar mensen die diep in de problemen zitten, of enorm zoekende zijn in hun leven. Het overgrote deel van mijn cliƫnten bestaat uit gezonde, hardwerkende en nieuwsgierige mensen die, net als jij en ik, tegen alledaagse dingen aanlopen in hun leven. Die inzicht willen krijgen in hun patronen en daar ook verandering in aan willen brengen.
Ik leg de kaarten en/of kijk naar de geboortedatum voor mensen die toe zijn aan verandering en net dat laatste beetje inzicht (en soms een zetje) nodig hebben om een volgende stap te zetten. Samen gaan we kijken naar jouw persoonlijkheidskaarten en wat er verder op de tafel komt.
Heel vaak is dit een stuk herkenning die je zelf diep van binnen al weet maar om de een of andere reden niet naar boven komt.

Een tarot cadeaubon kan voor een tarot consult of voor een jaarreading.
Heb je vragen hierover dan kun je altijd een mail sturen naar info@praktijksonja.nl

Praktijk Aquila
Facebooklinkedinmail