Tarot consult

Tarot
Tarot is voor iedereen die vragen heeft of inzicht zoekt en zich voelt aangetrokken tot symboliek. Symbolen zijn krachtige tekens die
herkenbaar zijn; ze laten je zien wat je eigenlijk ergens al wist.
Het gaat om her-kenning.
Je trekt bijvoorbeeld een kaart die precies laat zien hoe je je voelt,
of waar je mee bezig bent. Omdat je je ergens bewust van wordt,
kun je het begrijpen en/of stappen gaan nemen om iets te veranderen.

Persoonlijke tarot consult
Bij een persoonlijk tarot consult gaan we in gesprek en aan de hand van tarot kaarten, samen aan de slag met de vragen die voor je spelen.
Het kan over alles gaan wat je bezig houdt: werk, studie, relaties, etc.
De tarotkaarten verbeelden je levensverhaal uit. Hoe ziet jouw verhaal er op dit moment uit? En ben je er tevreden mee? Vaak zijn we ergens tussen alle verantwoordelijkheden door het plezier en de magie die we als kind wel nog ervaren uit het oog verloren.
Door de toepassing van de beelden uit de tarot kun je weer van jouw verhaal bewust worden en ontdekken hoe je die magie weer terug kunt brengen. Als vertaler van de tarotkaarten ga ik graag met jou op deze ontdekkingstocht.
Dit samenspel kan je bewust maken en laat je mogelijkheden zien hoe je met een bepaalde situatie om kan gaan. Soms is het de bewustwording van ongewenste patronen die door de jaren heen als het ware gewoon zijn geworden. Zo creëer je de mogelijkheid om dat vervolgens aan te kunnen pakken.
In een consult kijken we samen naar dat waar jij op dit moment staat in je leven.

Een tarot consult kan je helpen om weer net even zelf verder te kunnen door vernieuwde inzichten. Wat je onbewust al weet daarvan kun je je  weer bewust worden en kun je stappen vooruit zetten.

Ga eens op een ontdekkingsreis naar het binnenste van jezelf.

Als je weet wie je bent, wat je nodig hebt om tot bloei te komen, hoe mooi is het om dat te kunnen laten zien aan de wereld om je heen!

Een tarot consult duurt ca 1 uur en kost € 32,50.
Omdat ik vóór een consult je persoonlijkheidskaarten bereken ontvang ik graag via mail je naam en geboortedatum van tevoren.
Deze kaarten bekijken en bespreken we samen in het tarotconsult.

Praktijk Aquila
Tarot Venlo

Praktijk Aquila hanteert het beroepsgeheim.
Alle gesprekken zijn vertrouwelijk!

Op onze andere site over de tarot kun je nog meer informatie nalezen:
Tarot Venlo.

Facebooklinkedinmail